Policininkai nufilmavo po visą kelią vinguriuojantį automobilį

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai trečiadienį Tauragėje, Pagėgiuose ir Šilutėje surengė eismo saugumo kontrolės reidą, kurio metu buvo tikrinimas vairuotojų blaivumas ir nustatomi kiti pažeidimai. Per šią akciją ne tik užfiksuotas, bet ir nufilmuotas po visą kelią besiblaškantis girto vairuotojo automobilis.

Policininkai nufilmavo po visą kelią vinguriuojantį automobilį.<br>Stopkadras iš vaizdo medžiagos
Policininkai nufilmavo po visą kelią vinguriuojantį automobilį.<br>Stopkadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2015, 6:04 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 8:02 AM

Kaip rašoma Tauragės apskrities VPK pranešime, vairuotojai, sėsdami prie vairo išgėrę, visiškai nesibaimina sužaloti ne tik save, bet ir kitų žmonių.

Tauragėje pareigūnai sustabdė vieną 33 metų asmenį, kuris įpūtė 1,92 promilės. Už transporto priemonės vairavimą girtam vairuotojui gresia bauda nuo penkių šimtų septyniasdešimt devynių iki aštuonių šimtų šešiasdešimt aštuonių eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų arba administracinis areštas nuo dešimties iki trisdešimties parų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.

Dar dviem sustabdytiems vairuotojams iš Šilutės ir Pagėgių buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis – Šilutės gyventojas įpūtė 0,88 promilės, o Pagėgių – 0,87 promilės.

Įkliuvo ir toks šilutiškis, kuris buvo ne tik išgėręs (0,76 prom. alkoholio), bet dar ir neturėjo teisės vairuoti. Tai jau ne pirmas kartas, kai vyras sėdo prie vairo išgėręs.

Taip pat Tauragėje bei Pagėgiuose dviem asmenims buvo surašyti protokolai už chuliganišką vairavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.