Tūkstančiai kontrabandinių rūkalų nepasiekė lenkų plaučių

Paskutinis balandžio rytas atnešė nesėkmę kaimyninės Lenkijos piliečiui, kuris į savo šalį gabeno tūkstančius kontrabandinių cigarečių.

Tūkstančiai kontrabandinių rūkalų nepasiekė lenkų plaučių.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Tūkstančiai kontrabandinių rūkalų nepasiekė lenkų plaučių.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2015, 4:29 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 8:33 AM

Kaip rašoma Alytaus apskrities VPK pranešime, Lazdijų policijos pareigūnai patruliuodami mieste, pastebėjo įtartiną automobilį „Opel Vectra“, kuris išvažinėjo iš miesto. Nutarę patikrinti, patruliai ėmė vytis tolstantį automobilį.

Įjungus šviesos ir garso signalą „Opel Vectra“ vairuotojas pakluso reikalavimui ir sustojo šalikelėje. Pareigūnui patikrinus reikiamus dokumentus ir paklausus ką vežasi iš Lietuvos į Lenkiją, vyriškis atsakė: „...šiek tiek cigarečių...“.

23-ejų metų Suvalkų gyventojas nesipriešino, geranoriškai aprodė automobilį ir jo krovinį. Iš viso svetimšalis automobilyje vežė „šiek tiek“ – šešis tūkstančius pakelių, įvairių rūšių, kontrabandinių cigarečių, pažymėtų Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Vyriškis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Alytaus apskrities vyriausiojo komisariato Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizinėmis prekėmis. Už tai lenkas gali būti baudžiamas bauda arba laisvės atėmimu iki septynerių metų.

Greitu laiku bus sprendžiamas klausimas dėl vyriškio suėmimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.