Sulaikoma mergina Vilniaus policininkui įkando į pirštą

Vilniaus policijos areštinėje atsidūrė dvi merginos, kurios per sulaikymą pasipriešino pareigūnams, o viena net įkando policininkui į pirštą.

Vilniaus policijos areštinėje atsidūrė dvi merginos, kurios per sulaikymą pasipriešino pareigūnams.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Vilniaus policijos areštinėje atsidūrė dvi merginos, kurios per sulaikymą pasipriešino pareigūnams.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2015, 9:36 AM, atnaujinta Nov 25, 2017, 11:24 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, ketvirtadienį apie 17 val. Vilniuje, Rinktinės g., vengdamos sulaikymo už alkoholinių gėrimų gėrimą viešoje vietoje 20-metė ir 21-erių metų merginos spardėsi ir tarnybos metu uniformuotam Vilniaus apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnui įkando į pirštą.

Pareigūnas gydomas ambulatoriškai.

Merginos uždarytos į areštinę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Buvote įvykio vietoje? Matėte šį incidentą? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.