Pas apiplėštą vaikiną policija rado narkotikų

Netikėtai pasisuko trečiadienį Vilniaus rajone įvykdyto plėšimo tyrimas. Pasiskundęs, kad buvo apiplėštas, jaunuolis netrukus pats tapo įtariamuoju dėl narkotikų platinimo.

Pas apiplėštą vaikiną policija rado narkotikų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Pas apiplėštą vaikiną policija rado narkotikų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2015, 4:29 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 4:17 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, trečiadienį apie 13 val. 06 min. patruliuojantys pareigūnai gavo pranešimą, kad Vilniaus r., Zujūnų kaime, Žaliojoje g. 22A, prie parduotuvės IKI buvo apiplėštas žmogus, kuriam grasinta į pistoletą panašiu daiktu.

Nukentėjusysis P.B. (gim. 1992 m.) apibūdino trijų jį apiplėšusių vaikinų išvaizdą ir pareigūnai netruko pastebėti einančią trijulę, atitinkančią nurodytus požymius. Visi trys buvo sulaikyti.

Juos, kaip užpuolikus, atpažino ir P.B. tačiau ilgiau bendraujant su šiuo nukentėjusiuoju, pareigūnams kilo įtarimas, kad šis gali būti apsvaigęs nuo narkotikų.

Apžiūrėjus automobilyje „Honda Civic“ gulėjusią jo kuprinę, rasti maišeliai su tabletėmis (37 vnt.), baltos spalvos milteliais, ryšulys su augalinės kilmės medžiaga.

P.B. prisipažino, kad yra narkotinių medžiagų platintojas.

Įvykio vietą apuostė tarnybinis šuo, tačiau daugiau narkotikų nerasta. Jų neturėjo ir trys P.B. plėšikais įvardinti vaikinai (gim. 1992, 1998 ir 1997 m.). Ginklo taip pat nerasta.

Įvykio tyrimas tęsiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.