Panevėžyje suimtas moters nužudymu įtariamas vyras

Penktadienį Panevėžio miesto apylinkės teismas svarstė Panevėžio apygardos prokuratūros pareiškimą dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo Biržų miesto gyventojui T.K., gimusiam 1989 m., kuris įtariamas išgertuvių metu nužudęs moterį.

Panevėžyje suimtas moters nužudymu įtariamas vyras.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Panevėžyje suimtas moters nužudymu įtariamas vyras.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2015, 2:29 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 12:25 AM

Prokuratūra prašė įtariamajam skirti kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėnesiams. Įtariamasis yra 3 kartus teistas už smurtinius nusikaltimus, administracine tvarka baustas, teistumas neišnykęs.

Motyvuodamas tuo, kad T.K. gali trukdyti procesui, t.y. neturi pastovaus pragyvenimo šaltinio, nedirba, gali slėptis nuo ikiteisminio tyrimo pareigūnų, prokuroro ar teismo, daryti naujus nusikaltimus, Panevėžio miesto apylinkės teismas priėmė nutartį skirti T.K. kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams.

Nutartis per 20 dienų gali būti skundžiama Panevėžio apygardos teismui, skundą paduodant Panevėžio miesto apylinkės teisme.

Lrytas.lt primena, kad naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 1 val. 40 min. Biržuose, Agluonos g., lauko virtuvėje, ant grindų rastas 33-ejų metų moters kūnas su sumuštu veidu.

Neblaivūs (2,43 prom. alkoholio) 25-erių metų ir (2,83 prom. alkoholio) 35-erių metų įtariamieji buvo uždaryti į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.