Įsimylėjusį darbininką teko raminti ir policijos pareigūnams

„Mes išgirdome triukšmą, ir išėjome pažiūrėti, kas čia darosi. Įpykęs kelią remontuojantis darbininkas spardė mūsų tvorą, o po po į mūsų kiemą švystelėjo kelio ženklą“, – sakė Gėlių gatvės namo gyventojai.

Įsimylėjusį darbininką teko raminti ir policijos pareigūnams.<br>J.Vilčinskienės nuotr.
Įsimylėjusį darbininką teko raminti ir policijos pareigūnams.<br>J.Vilčinskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Vilčinskienė („Jonavos žinios“)

Jul 16, 2015, 3:05 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 9:02 PM

Šioje gatvėje viena įmonė atlieka kelio remonto darbus. Išvydę nevaldomą ir nesukalbamą siautėjantį darbininką, jonaviečiai iškvietė policiją.

Paaiškėjo, kad jaunas vyras taip sureagavo į savo draugės telefono skambutį. Paskambinusi mergina šiam pasakė ne itin malonią naujieną.

„Kiek supratome, jį paliko mergina. Tada jis ir ėmė taip elgtis. Su juo susikalbėti nepavyko, jis labai verkė“, – sakė jonaviečiai.

Ašaras jaunas vyras liejo ir atvykus policijos pareigūnams. Dėl svetimo turto sugadinimo surašytas protokolas. Tiesa, drama truko neilgai. Netrukus, išvykus policijai, iš savo poelgio krizenti pradėjo ir pats darbininkas.

„Atsiprašau, kad taip išėjo. Aš nesu piktybinis. Tikrai nenorėjau. Nuostolius jums atlyginsiu“, – pažadėjo jaunas vyras. Tiesa, darbininkui teks ne tik atlyginti nuostolius, tačiau ir apsilankyti Jonavos policijos komisariate pas apylinkės inspektorių, taip pat dėl incidento ir apgadinto automobilio pasiaiškinti įmonės darbų vadovui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.