Nuo pasieniečių pasprukusi vogtą „Lexus“ sučiupo policininkai

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai kelyje A-5, reguliavo eismą po eismo įvykio.

Nuo pasieniečių pasprukusi vogtą „Lexus“ sučiupo policininkai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Nuo pasieniečių pasprukusi vogtą „Lexus“ sučiupo policininkai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2015, 4:39 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 2:55 PM

Kaip rašoma Marijampolės apskrities VPK pranešime, apie 10 val. 30 min. iš Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai gavo pranešimą, kad Kalvarijos pasienio užkardos Valstybinės sienos apsaugos tarnybos pareigūnams stabdomas nestojo, kaip įtariama, vogtas baltos spalvos lengvasis „Lexus“ automobilis, pažymėtas Latvijos Respublikos valstybinių numerių ženklais. Jis dideliu greičiu važiavo nuo Lenkijos Respublikos pusės.

Marijampolės apskrities VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnai, siekdami sulaikyti minėtą automobilį, savo tarnybinį automobilį pastatė su įjungtais specialiais mėlynos ir raudonos šviesos švyturėliais bei garsiniu signalu važiuojamosios kelio dalies viduryje, taip užtverdami kelią, kad, kaip įtariama, vogtas automobilis negalėtų pravažiuoti.

Staiga pastebėtas dideliu greičiu atvažiuojantis minėtas „Lexus“. Kaip psichologinę prievartos rūšį policijos pareigūnai automobilio „Lexus“ vairuotojui demonstravo tarnybinius ginklus, taip mėgindami jį sustabdyti. Automobilio vairuotojas, tai pastebėjęs, staiga sustojo, iššoko iš automobilio ir mėgino bėgti, tačiau policijos pareigūnai buvo greitesni – pribėgę prie vairuotojo, panaudojo specialius kovinių imtynių veiksmus, jis buvo paguldytas ant žemės ir uždėti antrankiai.

Kaip paaiškėjo, vairuotojas buvo sulaikytas ne veltui – automobilis vogtas Lenkijoje, be to, valstybiniai numeriai priklauso ne šiam, o kitam – „Ford“ markės – automobiliui.

Į įvykio vietą netrukus atvyko ir Valstybinės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai, jiems buvo perduotas sulaikytas, kaip įtariama, vogtas lengvasis automobilis „Lexus“ ir automobilio vairuotojas – 36-erių metų Latvijos Respublikos pilietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo