Du lenkai į savo šalį gabeno nelegalų migrantą iš Irako

Kalvarijos užkardos pareigūnai pasienyje su Lenkija sulaikė du šios šalies piliečius, kurie gabeno, pirminiais duomenimis, nelegalų migrantą iš Irako.

Du lenkai į savo šalį gabeno, įtariama, nelegalų migrantą iš Irako.<br>VSAT nuotr.
Du lenkai į savo šalį gabeno, įtariama, nelegalų migrantą iš Irako.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2015, 12:09 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 4:21 AM

Valstybės sienos apsaugos tarnyba pranešė, kad apie vidurnaktį iš šeštadienio į sekmadienį VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai Lazdijų rajono Akmenių kaimo ribose, kelyje Lazdijai – Seinai, patikrinti sustabdė į Lenkiją beišvažiuojantį automobilį „Fiat Marea“. Ant jo buvo lenkiški numeriai. Mašiną vairavo 30-metis Lenkijos pilietis, šalia sėdėjo 26-erių jo tautietis. Abiejų vyrų ir automobilio dokumentai buvo tvarkingi.

Ant galinės sėdynės sėdėjo dar vienas vyras. Jis jokių dokumentų neturėjo ir Kalvarijos pasieniečiams prisistatė esantis 18-metis Irako pilietis.

VSAT Lazdijų rinktinėje dėl neteisėto žmonių gabenimo per valstybės sieną pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia laisvės atėmimas iki 8 metų. Lenkus ir nelegalų migrantą pasieniečiai uždarė į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.