Rokiškio rajone įkliuvo ūkininko dyzeliną pavogę jaunuoliai

Penktadienio rytą Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Rokiškio rajono policijos komisariato budėtojai gavo pranešimą, kad Pandėlio seniūnijoje iš ūkininko pavogta apie 50 litrų dyzelino.

Rokiškio rajone įkliuvo ūkininko dyzeliną pavogę jaunuoliai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Rokiškio rajone įkliuvo ūkininko dyzeliną pavogę jaunuoliai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2015, 5:27 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 5:37 AM

Kaip rašoma Panevėžio apskrities VPK pranešime, į įvykio vietą atvykusi operatyvinė grupė nustatė, kad naktį „pasidarbavo“ kelių asmenų grupė. Jie iš gyvenamojo namo prieangio pavogė talpyklą su degalais ir iš kieme stovėjusio traktoriaus išleido nemažai degalų. Nukentėjusysis su policijos pareigūnais pasidalijo savo pastebėjimais, o apylinkės inspektorė ir Prevencijos poskyrio patrulis skubiai nuvyko patikrinti įtartinų asmenų. Per kelias valandas jiems pavyko nustatyti jaunuolius, naktį pavogusius ūkininko degalus. Abu Pandėlio seniūnijos gyventojai rasti vieno jų namuose, dar miegantys po „naktinės“, o kambarys bei drabužiai – prisigėrę dyzelino kvapo.

Pažadinti vaikinai nesipriešino policijos pareigūnams, bet vėliau kieme vienas jų bandė sprukti. Pabėgti nuo jauno ir sportiško patrulio, besiruošiančio bėgti estafetę Medininkai–Vilnius, neturėjo galimybių.

Abu Pandėlio seniūnijos gyventojau pristatyti į Rokiškio r. policijos komisariatą, kur pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Pavogtus degalus įtariamieji spėjo parduoti.

Abu asmenys neteisti, bet dėl netinkamo gyvenimo būdo policijai žinomi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.