Smurtavęs poliklinikos direktorius gali netekti pareigų

Areštinėje naktį praleidęs Alytaus poliklinikos direktorius Vitalijus Kovaliovas negalės išvykti iš miesto ir grįžti namo, nes vienerių metų sūnaus akivaizdoje trenkė į veidą savo gyvenimo draugei – vaiko motinai. Ji iškvietė policijos pareigūnus, kurie sulaikė įtariamą smurtautoją.

V.Kovaliovas nuo liepos 16 iki 29 dienos atostogauja.<br>Lrytas.lt fotomontažas
V.Kovaliovas nuo liepos 16 iki 29 dienos atostogauja.<br>Lrytas.lt fotomontažas
D.Piraitytės asociatyvi nuotr.
D.Piraitytės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Genovaitė Rafanavičienė

Jul 24, 2015, 3:28 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 6:03 AM

38 metų vyrui artintis prie gyvenimo nukentėjusiosios ir bendrauti su ja uždraudė policijos komisariato tyrėjas ir prokuroras, kol bus priimtas teismo sprendimas.

Poros konfliktas įvyko vakar popietę miesto centre stovėjusiame automobilyje. Abu buvo blaivūs. Poliklinikos direktoriaus V.Kovaliovo elgesį netrukus svarstys ir Alytaus miesto savivaldybė, nes ši įstaiga jai yra pavaldi.

Prieš penkerius metus laimėjęs konkursą, poliklinikos vadovu tapo panevėžietis V.Kovaliovas ir persikėlė gyventi į Alytų.

„Toks žmogus negali vadovauti kolektyvui. Šiandien lankydamasis Vyriausybėje buvau susitikęs ir su sveikatos apsaugos ministre Rimante Šalaševičiūte. Mūsų nuomonė sutapo, jog toks įstaigos vadovo elgesys netoleruotinas“, – teigė Alytaus miesto meras Vytautas Grigaravičius.

V.Kovaliovas nuo liepos 16 iki 29 dienos atostogauja.

Kalbama, jog prieš porą metų Anglijos teisme nagrinėti teisminiai ginčai tarp jo ir žmonos, su kuria oficialiai ištuoka neįregistruota, baigėsi tuo, kad dviejų mažamečių vaikų gyvenamoji vieta buvo nustatyta su motina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.