Girtas paauglys sulaužė patruliui nosį

Triukšmadarius penktadienio vakarą tramdžiusiems Marijampolės ir Trakų rajonų policijos pareigūnams buvo karšta – vienam policininkui nepilnametis sulaužė nosį, o kiti buvo užpulti kirviu, peiliu ir metalinėmis žirklėmis.

Tramdydami neblaivius piliečius penktadienį nukentėjo du Marijampolės ir Trakų policininkai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Tramdydami neblaivius piliečius penktadienį nukentėjo du Marijampolės ir Trakų policininkai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2015, 2:16 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 2:12 AM

Rūdiškėse (Trakų r.) 47 metų neblaivus vietos gyventojas iš pradžių smurtavo šeimoje. Artimiesiems iškvietus policiją, jis stvėrė kirvį, peilį ir žirkles ir puolė šiais įnagiais jo raminti atvykusius patrulius.

Vienam pareigūnų sužalotas pilvas ir kelis. Žaizda pilve didelė, bet trauma gyvybei nėra pavojinga.

Daukšių miestelyje (Marijampolės r.), Žuvinto gatvėje, triukšmaujant girtam 17 metų vaikinui, gyventojai iškvietė policiją. Chuligano tai neatvėsino – jis smogė vienam patrulių alkūne į veidą ir sulaužė nosį.

Abu chuliganai uždaryti į areštinę, jiems iškeltos bylos dėl pasipriešinimo policijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.