Raseiniškis savo dėdei sulaužė ranką

Raseinių ir Radviliškio policijos pareigūnai šeštadienį užregistravo kelis smurto artimoje aplinkoje atvejus. Visos aukos buvo žiauriai sumuštos.

Raseinių ir Radviliškio policijos pareigūnai pradėjo tyrimą dėl kelių žiauraus smurto atvejų artimoje aplinkoje.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Raseinių ir Radviliškio policijos pareigūnai pradėjo tyrimą dėl kelių žiauraus smurto atvejų artimoje aplinkoje.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 26, 2015, 9:31 AM, atnaujinta Oct 23, 2017, 11:39 PM

Savo namuose sumuštas 56 metų raseiniškis atsidūrė ligoninėje – 42 metų sūnėnas jam sulaužė ranką. Pirminiais duomenimis, smurtautojas ir jo auka buvo neblaivūs. Sumušęs dėdę vyriškis pasislėpė nuo policijos ir šiuo metu yra ieškomas.

Kalnujų kaime (Raseinių r.) įkaušęs vietos 49 metų gyventojas sumušė savo žmoną, jos galvoje aptikta kirstinė žaizda. Moters gyvybei pavojus negresia. Vyras naktį praleido areštinėje.

Radviliškyje girtas 38 metų vyras ėmė daužyti savo 46 metų sutuoktinę, nukentėjusiajai diagnozuota kaktos kirstinė žaizda.

Dėl šių smurto atvejų iškeltos baudžiamosios bylos. Išleisti į laisvę smurtautojai ikiteisminio tyrimo metu negalės bendrauti su savo aukomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.