Linkuvos budelis prisipažino: sargą nužudė būdamas girtas

Linkuvos budeliu pramintas Šarūnas Žemaitis nuo bausmės neišsisuks – atlikta psichiatrijos ekspertizė patvirtino, kad jaunas vyras pakaltinamas. Savo sugyventinę ir mažamečio vaiko motiną, kaip įtariama, nužudęs linkuviškis prisipažino ir dėl gimnazijos sargo nužudymo, įvykdyto 2013 metais, praneša „Lietuvos ryto“ televizija.

Š.Žemaitis balandžio mėnesį, pričiuptas kriminalistų, prisipažino, kad nužudė savo sugyventinę.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Š.Žemaitis balandžio mėnesį, pričiuptas kriminalistų, prisipažino, kad nužudė savo sugyventinę.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

Jul 28, 2015, 5:46 PM, atnaujinta Oct 23, 2017, 10:52 AM

Įtariamasis žudikas tikina į renovuojamą gimnaziją ėjęs vogti namų remontui reikalingų medžiagų ir įrankių, o kad vagystę pavyktų nuslėpti, jį užklupusį sargą užmušė.

22-ejų Š.Žemaitis tikina nusikaltimą padaręs vienas, o aplinkybių neprisimena, mat buvo labai girtas. Įtariama, kad savo vaiko motiną Samantą Rakauskaitę jis balandžio mėnesį nužudė bijodamas, kad ji atskleis sargo žmogžudystę.

Vyras tyrėjams prisipažino, kad darydamas nusikaltimą buvo labai girtas ir iš pradžių nesuvokė, kad nužudė sargą. Jis tik ryte sužinojo, kad mokyklos sargas nebegyvas.

Daugiau apie tai žiūrėkite „Lietuvos ryto“ televizijos reportaže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.