Vilniuje vyriškius suspardę paaugliai – sulaikyti

Spyriai į galvą, nugarą ir kitas kūno vietas. Kumščių lavina į veidą. Tąsymas po purvą už plaukų. Rusiškų keiksmažodžių lavina ir iškraustytos kišenės. Tokią sužvėrėjusių paauglių egzekuciją praėjusią naktį išgyveno du suaugę vyriškiai sostinės Kalvarijų gatvėje.

Pagyvenusius vyriškius talžę paaugliai buvo sulaikyti.
Pagyvenusius vyriškius talžę paaugliai buvo sulaikyti.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 4, 2015, 1:36 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 2:07 AM

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovai pranešė, kad penki jaunuoliai po kraupaus įvykio tą pačią naktį buvo sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus pirmąjį policijos komisariatą.

Trys iš sučiuptų įtariamųjų – 14, 15 ir 16 metų paaugliai. Sulaikytas ir 21 metų jaunuolis bei 18 metų mergina. Tyrimo metu paaiškės, kurie iš jų dalyvavo tiesiogiai.

Praėjusią naktį 5 val. ryto policija gavo pranešimą apie įvykį. Patrulių rinktinės pareigūnai nuvyko į nusikaltimo vietą ir pastebėjo gatve žygiuojančius jaunuolius, kurie atitiko liudininkų nurodytus požymius.

Vieno jų kišenėje buvo stipriai suspardyto ir sudaužyto 58 metų vyriškio telefonas. Policija aiškinasi, ar jie jį pagrobė iš vyro. Visi jaunuoliai buvo pristatyti į komisariatą, o vėliau paleisti.

Naktį siautėjusiai grupei gali būti pritaikyti keli straipsniai. Gali grėsti straipsnis dėl apiplėšimo, nes jaunuoliai įtariami smurto panaudojimu ir mobilaus telefonu atėmimu. Taip pat jie gali būti kaltinami viešosios tvarkos pažeidimu bei chuliganizmu.

Šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas, kurio metu paaiškės visos įvykio aplinkybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.