Žmonos draugei egzekuciją surengęs vyras tikisi teismo malonės

Savo žmonos draugę tris dienas žeminęs, kankinęs, daužęs ir kūnišką aistrą patenkinti bandęs klaipėdietis tikriausiai išvengs laisvės atėmimo bausmės – prokuroras paprašė jam skirti trejus metus ir šešis mėnesius nelaisvės, bausmės vykdymo terminą atidedant dvejiems metams.

R.Rogelevičius teisme kruopščiai slėpė veidą.<br>A.Pilaitienės nuotr.
R.Rogelevičius teisme kruopščiai slėpė veidą.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

2015-08-05 11:55, atnaujinta 2017-10-21 23:31

31 metų Rišardas Rogelevičius kaltinamas nesunkiu sveikatos sutrikdymu, neteisėtu laisvės atėmimu panaudojant smurtą, pasikėsinimu patenkinti lytinę aistrą prieš žmogaus valią panaudojant jėgą.

Byla Klaipėdos miesto apylinkės teisme jau išnagrinėta, rugpjūčio pabaigoje bus paskelbtas nuosprendis. Posėdžiai vyksta už uždarų durų.

Sveiku protu sunkiai suvokiami įvykiai klostėsi pernai nuo vasario 7-osios vakaro iki 10-osios pusės antros nakties.

22 metų mergina kartais padėdavo savo draugei prižiūrėti dukras – vienai jų – penkeri, kitai – treji. Mažoji mergaitė – neįgali.

Ir tąsyk draugė paskambino ir prašė pabūti su mažąja, nes jiems su vyru reikia išeiti. Kai viešnia pasirodė, R.Rogelevičius jau buvo gerokai apgirtęs. Taureles su žmona jis kilnojo ir toliau.

Alkoholio nevartojanti mergina išgėrė puodelį kavos ir pakilo eiti namo, tačiau šeimininkas jos neišleido, nei iš šio, nei iš to ėmė ant jos šaukti, keiktis, o paskui – daužyti rankomis, spardyti. Viskas vyko vaikų akivaizdoje.

„Mušė kaip įmanydamas – parklupdytą, paguldytą ant grindų, tąsė už plaukų. Po trijų parų atvykę medikai sakė, kad taip žiauriai sumušto žmogaus nėra matę. Vos paėjau. Visas mano veidas buvo taip sutinęs, kad atmerktomis akimis nieko nemačiau“, – „Lietuvos rytui“ pasakojo nukentėjusioji.

Pasak jos, ir to dar buvo negana. Vyras ją nusitempė į vonią. Čia per prievartą nuogai išrengė, tikėjosi oralinio sekso, bet mergina iš visų jėgų pasipriešino. Nebežinodamas, ko griebtis, jis įstūmė ją į vonią, pradėjo ant jos lieti vandenį – tai karštą, tai šaltą. Kai žmona pajuto, kad vyras bando draugę išprievartauti, išvedė jį į lauką apsiraminti.

Ant merginos kūno dar liko prievartos žymių. R.Rogelevičius rūkė ir cigaretes gesino į jos kūną. Buvo atsinešęs virtuvinį peilį ir pjaustė rankas. Kandžiojo įvairias kūno vietas. Ji klykė iš visų jėgų.

Išgirdę pagalbos šauksmą kaimynai iškvietė policiją.

Kai atvykę pareigūnai paskambino į buto duris, R.Rogelevičius čiupo merginai už gerklės ir laikė užspaudęs, kad tylėtų. Policininkai beldėsi, bet durų jiems niekas neatidarė. O viduje buvo tylu. Jie šiek tiek palaukė ir išėjo.

Iš viešnios buvo atimtas pasas ir mobilusis telefonas. Buto šeimininkas liepė žmonai telefoną nunešti į lombardą. Ši taip ir padarė.

Kai R.Rogelevičius po savaitgalio išėjo į darbą, jo žmona iškvietė greitąją – medikai iškankintą merginą išvežė į ligoninę.

„Pusę metų nuolatos lankiausi pas psichologą, jaučiausi sukrėsta, bijojau išeiti iš namų. Atrodė, kad tuoj sutiksiu skriaudiką – jis juk žinojo, kur gyvenu. Vėliau jį suėmė. Bet man nepalengvėjo. Nutariau išsikelti gyventi į kitą miestą. Pakeičiau telefono numerį. Tenorėjau vieno: kad viskas kuo greičiau baigtųsi, kad viską kuo greičiau užmirščiau“, – jaudindamasi pasakojo mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.