Chuliganas baltarusis kyšiui sukrapštė tik 4 eurus ir 77 centus

Policija praėjusią parą užregistravo mažiausiai keturis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus.

Policija praėjusią parą užregistravo mažiausiai keturis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus.<br>P.Mantauto asociatyvi nuotr.
Policija praėjusią parą užregistravo mažiausiai keturis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus.<br>P.Mantauto asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 10, 2015, 8:59 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 7:27 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, sekmadienį apie 13 val. 20 min. Palangoje, Vytauto g. ir Gintaro g. sankryžoje, 24-erių metų jaunuolis, siekdamas, kad 20-metis jaunuolis išvengtų administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo mopedą, kai teisė vairuoti atimta, Lietuvos kelių policijos tarnybos Specialios paskirties skyriaus pareigūnams davė 10 eurų kyšį.

Jaunuoliai apklausti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 15 val. 20 min. Vilniuje, Geležinio Vilko g., 39-erių metų vyras, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (2,88 prom. alkoholio), Vilniaus apskrities VPK Kelių policijos valdybos pareigūnui siūlė 95 eurų kyšį.

Vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat sekmadienį apie 17 val. 10 min. Pasvalio r., Girsūdų kaime, Pasvalio g., 38-erių metų vyras, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairuodamas automobilį viršijo leistiną greitį, Pasvalio r. Viešosios policijos skyriaus pareigūnui davė 20 eurų kyšį.

Vyras apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pirmadienį paryčiais apie 4 val. 30 min. Palangoje, J.Basanavičiaus g., 33-ejų metų Baltarusijos pilietis, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už nedidelį chuliganizmą, Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie VRM Kauno dalinio specialiosios paskirties kuopos pareigūnui davė 4 eurų ir 77 centų kyšį.

Neblaivus (1,74 prom. alkoholio) vyras apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.