Vilnietė išžaginimu kaltina turką – Lietuvos diplomatės vyrą

Jauna vilnietė policijai pasiskundė, kad ją išžagino du vyrai. Po šio pranešimo buvo sulaikyti du turkai. Netrukus vienas paleistas, o kitas buvo uždarytas į areštinę. Aiškėja, kad jis gali būti Lietuvos diplomatės Turkijoje vyras.

Vilnietė išžaginimu kaltina turką – Lietuvos diplomatės vyrą.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Vilnietė išžaginimu kaltina turką – Lietuvos diplomatės vyrą.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-08-10 14:12, atnaujinta 2017-10-21 05:46

Apie išžaginimą 1995 m. gimusi mergina policijai pranešė sekmadienį 4 val. 38 min. Paskambinusi Bendruoju pagalbos telefonu 112 ji sakė, kad tarp 3-4 val. ryto ją Priegliaus g. išprievartavo du vyrai, kuriems gali būti apie 34 metus.

Atvykus policijai, mergina greitosios pagalbos medikų paslaugų atsisakė. Tačiau gydytojai ją apžiūrėję vis tiek išvežė į ligoninę.

Tuo tarpu policijos patruliai netrukus sulaikė du įtariamuosius.  G.E. (gim. 1973 m.) ir D.K. (gim. 1976 m.) buvo pristatyti į policijos komisariatą. Pagal pavardes galima spręsti, kad abu yra turkai.

Netrukus D.K. buvo paleistas, o G.E. uždarytas į areštinę, artimiausiu metu bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės skyrimo.

Neoficialiai žiniasklaida teigė, kad į areštinę uždarytas G.E. yra Turkijos diplomatės vyras. Tačiau pirmadienį po pietų Vilniaus policija šią informaciją paneigė.

„Vilniaus apskrities VPK paneigia viešojoje erdvėje pasirodžiusią pasirodžiusią klaidinančią informaciją ir pareiškia, kad įtariamasis yra niekaip nesusijęs su užsienio valstybių diplomatine tarnyba Lietuvos Respublikoje“, – rašoma Vilniaus policijos pranešime.

Lrytas.lt duomenimis, sulaikytasis gali būti Lietuvos diplomatės D.E., dirbančios mūsų šalies ambasadoje Turkijoje, vyras. Lietuvos diplomatė nuolat gyvena Turkijoje, tuo tarpu jos vyras turkas – Lietuvoje.

Vilniaus m. 1 policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl išžaginimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.