Krepšininkui Vidui Ginevičiui – bauda už vairavimą išgėrus

37 metų krepšininkui Vidui Ginevičiui teks sumokėti 289 eurų baudą už tai, kad vairavo neblaivus. Žinomas sportininkas taip pat prarado teisę vairuoti transporto priemones vienerius metus. Jis įkliuvo policijos reido metu.

Žinomas krepšininkas V.Ginevičius (dešinėje) trečiadienį teisme buvo nubaustas už tai, kad vairavo automobilį išgėręs.<br>G.Šiupario nuotr.
Žinomas krepšininkas V.Ginevičius (dešinėje) trečiadienį teisme buvo nubaustas už tai, kad vairavo automobilį išgėręs.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys

2015-08-19 17:31, atnaujinta 2017-10-19 22:38

Kauno apylinkės teismas trečiadienį priėmė sprendimą dėl administracinės nuobaudos skyrimo buvusiam pagrindinės „Žalgirio“ komandos ir Lietuvos rinktinės krepšininkui V.Ginevičiui.

„Žalgirio“ dublerių komandoje šiuo metu rungtyniaujantį gynėją patruliai sustabdė Klaipėdoje 2015 metų birželio 7 dieną.

Pareigūnams kilo įtarimų, kad V.Ginevičius gali būti neblaivus.

Prabangų „Toyota Avensis“ vairavusiam krepšininkui nustatytas lengvas girtumo laipsnis (0,72 promilės).

Sportininkui buvo skirta minimali bausmė, nes jis anksčiau nebuvo šiurkščiai pažeidęs eismo taisyklių.

V.Ginevičius neneigė savo nusižengimo. Jis prašė nagrinėti bylą Kaune, kadangi gyvena šiame mieste. Šis pageidavimas buvo patenkintas.

Krepšininkas daugelį metų vilkėjo „Žalgirio“ pagrindinės komandos marškinėlius, 2004 ir 2005 metais atstovavo Lietuvos rinktinę olimpiadoje ir Europos čempionate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.