Detektyvas Nacionalinėje žemės tarnyboje: subadė vadovės ratus

Reformos nacionalinėje žemės tarnyboje rimtai išgąsdino kai kuriuos ten dirbančius nesąžiningus valdininkus. Savaitgalį jie ėmėsi veiksmų, vos nesibaigusių didele tragedija. Piktavaliai subadė direktorės automobilio padangą, dėl to moteris tik per plauką išvengė avarijos. Policija dėl įvykio pirmadienį pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Nacionalinėje žemės tarnybos direktorė Daiva Gineikaitė spėja, kad padangą subadė reformų išsigandę darbuotojai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Nacionalinėje žemės tarnybos direktorė Daiva Gineikaitė spėja, kad padangą subadė reformų išsigandę darbuotojai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2015-08-24 15:05, atnaujinta 2017-10-19 03:44

Kaip lrytas.lt sakė pati Nacionalinės žemės tarnybos direktorė Daiva Gineikaitė, šeštadienį Molėtų rajone vyko darbuotojų šventėje. Svetimų nebuvo, dalyvavo tik tarnybos darbuotojai.

Sudalyvavusi oficialioje šventės dalyje, D.Gineikaitė sėdo į savo automobilį „Nissan Qashqai“ ir išvažiavo namo.

„Išvažiavau apie 17 val. Netrukus pradėjo mėtyti mašiną, vos neįskridau į griovį, pradėjo pypsėti visas prietaisų skydelis. Paaiškėjo, kad pradurta padanga. Subadyta. Aiškiai matėsi trys dūriai šone. Teko kviesti tralą ir mašiną kelti ant jo. O šiandien (pirmadienį – Red.) parašiau pareiškimą policija, pareigūnai pradeda ikiteisminį tyrimą“, – sakė NŽT direktorė.

D.Gineikaitė sako mananti, kad dešinės pusės galinę padangą jai galėjo subadyti tarnyboje vykstančiomis reformomis nepatenkinti darbuotojai.

„Mes dabar labai intensyviai atliekame teritorinių skyrių patikrinimus. Kiek girdėjau, kai kurie žmonės yra gal išsigandę, gal pikti, gal bijo, kad kažkur kažką paklibins ar atras... Tai matyt dėl to ir buvo taip padaryta. Minčių dabar yra įvairių, bet kol kas nedrįsčiau į kažką konkrečiai rodyti pirštu“, – lrytas.lt sakė moteris.

Spėjama, kad padanga buvo pradurta D.Gineikaitei prieš pat išvažiuojant iš šventės. Kai ji sustojo, oras dar veržėsi pro skyles.

Žalą dėl pradurtos padangos moteris įvertino 300 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.