Sprunkantį 18-mečio BMW Panevėžio policija stabdė šūviais

Panevėžio policijos pareigūnams net šūviai į ratus nepadėjo sustabdyti sprunkančio automobilio BMW. Vėliau paaiškėjo, kad automobilį vairavo 18-metis.

Sprunkantį 18-mečio BMW Panevėžio policija stabdė šūviais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Sprunkantį 18-mečio BMW Panevėžio policija stabdė šūviais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 25, 2015, 9:40 AM, atnaujinta Oct 19, 2017, 1:56 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienį apie 16 val. 10 min. Panevėžyje, ties Smėlynės ir A.Jakšto gatvių sankryža, policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis BMW 540, jo vairuotojas, padidinęs greitį, nuvažiavo link J.Basanavičiaus gatvės.

Persekiojamas automobilis J.Basanavičiaus ir Ukmergės g. sankryžą, reguliuojamą šviesoforo, kirto degant draudžiamam šviesoforo signalui, sukeldamas avarines situacijas ir keldamas grėsmę kitiems eismo dalyviams. Privažiavęs J.Basanavičiaus g. ties 3 pastatu automobilis sustojo, mat nebegalėjo judėti į priekį, nes visos eismo juostos buvo užimtos.

Panevėžio apskrities VPK Patrulių kuopos pareigūnas, išlipęs iš tarnybinio automobilio, liepė automobilio BMW 540 vairuotojui išjungti variklį, perspėjo, kad panaudos prieš jo transporto priemonę šaunamąjį ginklą. Vairuotojas į perspėjimus nereagavo ir pradėjo važiuoti atbuline eiga pareigūnui ant kojų, tačiau pareigūnas spėjo pasitraukti.

Pareigūnas iš tarnybinio pistoleto iššovė du šūvius į automobilio priekinę padangą ir ją peršovė, tačiau BMW 540 vairuotojas, apvažiavęs policijos tarnybinį automobilį, toliau dideliu greičiu nuvažiavo.

Sirupio g., iššokęs iš automobilio, vairuotojas pasišalino, tačiau vėliau į policiją atėjo 18-metis jaunuolis ir prisipažino vairavęs minėtą automobilį BMW 540.

Jaunuoliui surašytas protokolas ir jis po apklausos paleistas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Panevėžio policija nemato reikalo vaizdais dalintis su visuomene ir šią teisę žinoti ignoruoja. Tačiau jūs galite kitiems lrytas.lt skaitytojams parodyti, kaip atrodė avarijos vieta. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Seime įteiktos Aleksandro Stulginskio žvaigždės