Nužudymu įtariamas senolis suimtas trims mėnesiams

Šiaulių apylinkės teismas

Nužudymu įtariamas 75 metų vyras suimtas trims mėnesiams.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Nužudymu įtariamas 75 metų vyras suimtas trims mėnesiams.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 26, 2015, 1:07 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 7:28 PM

Vyras įtariamas rugpjūčio 23-iosios vakarą, tiksliai nenustatytu laiku, veikdamas kartu su dar dviem asmenimis, sudavęs nukentėjusiajam nenustatytą skaičių smūgių į galvą ir kitas kūno vietas, dėl ko nukentėjusysis įvykio vietoje mirė. Visi trys įtariamieji buvo apsvaigę nuo alkoholio.

Šiaulių apylinkės teismas, išanalizavęs pateiktą ikiteisminio tyrimo medžiagą, įtariamojo parodymus, nustatė, kad yra pakankamos priežastys manyti, kad A.V.M., būdamas laisvėje, gali būti linkęs daryti naujus sunkius ar labai sunkius nusikaltimus.

Šiaulių apskrities policijos kriminalinės policijos pareigūnai įtarimus dėl sunkaus nusikaltimo yra pareiškę visai Pakruojo rajono Ūdekų kaimo šeimai: 75 metų vyrui, 60-metei jo žmonai ir 32 metų jų sūnui. Jie įtariami savo kaimo gyventojo nužudymu.

Negyvas 30-metis vyras buvo rastas ankstų pirmadienį šalia įtariamųjų sodybos. Jį rado motina, kuri, nesulaukusi išvakarėse pas kaimynus išėjusio sūnaus, sėdo ant dviračio ir išmynė jo ieškoti.

Pakelėje ji išvydo gulintį kruviną žmogų ir atpažino savo sūnų. Iškviesti medikai konstatavo mirtį, o policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo. Policijos tarnybinis šuo kriminalistus iš karto atvedė į sodybos, šalia kurios rastas negyvas žmogus, kiemą. Lauko virtuvėje jie sutiko šios sodybos gyventojus – vyrą, jo žmoną ir sūnų. Visi trys buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Jiems nustatytas lengvas girtumas.

Tyrimo metu nustatyta, kad sodyboje buvo geriamas alkoholis ir tarp apsvaigusių vyrų kilo konfliktas, kurio pasekmė – žmogaus nužudymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.