Ieško moters, kuri Kaune matė muštynes

Kaune dienos metu trys chuliganai užpuolė ir sumušė vyrą. Nusikaltėliai paliko gulėti auką ant žemės ir paspruko. Greitosios pagalbos medikus nukentėtusiajam iškvietė nusikaltimo liudininke atsitiktinai tapusi moteris.

Viešoje vietoje sumuštas kaunietis.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Viešoje vietoje sumuštas kaunietis.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2015, 4:16 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 3:17 AM

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad rugpjūčio 1-ąją apie 17 valandą S.Žukausko gatvėje prie 3B numeriu pažymėto pastato 3 nepažįstami asmenys, panaudodami fizinį smurtą, sumušė vyriškį ir iš įvykio vietos pasišalino. Dėl sužalojimų nukentėjusiajam prireikė medikų pagalbos.

Ikiteisminio tyrimo metu gauta duomenų, kad minėtą įvykį matė moteris, ji ir iškvietė greitąją medicinos pagalbą, tačiau moters asmenybė nenustatyta.

Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas baudžiamojoje byloje dėl nusikalstamos veikos, numatytos Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. 1 d. Pareigūnai prašo atsiliepti mačiusius įvykį ar turinčius informacijos apie jį ir paskambinti tel.112 arba tyrėjai (8 37) 30 32 78.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.