Kauno gyventojai įtariami Ariogaloje apiplėšę parduotuvę

Šiaulių apskrities vyriausiojo

Kauno gyventojai įtariami Ariogaloje apiplėšę parduotuvę.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kauno gyventojai įtariami Ariogaloje apiplėšę parduotuvę.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 2, 2015, 2:44 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 9:28 PM

Gyventojų įtarimas nepasitvirtino – Ariogalos parduotuvę Parko gatvėje apiplėšė ne vietiniai, tyrimas kriminalistus nuvedė į Kauną, pranešė policija.

Nusikaltimas buvo įvykdytas rugpjūčio 12-osios vidurdienį – apie 12 val. 50 min. į parduotuvę įėjo veidą audeklu bei akiniais užsidengęs vyras ir, pardavėjai papurškęs dujų balionėliu, iš kasos aparato stalčiaus pagrobė 184,70 eurų bei čia pat buvusius keturis pakelius cigarečių LD. Skubiai iš parduotuvės pasišalinęs plėšikas įsėdo į automobilį „Peugeot 206“ ir juo dingo iš nukentėjusiosios akiračio.

Automobilis turėjo padėti kriminalistams surasti įtariamąjį, nes pardavėja jokių ypatingų veidą slėpusio užpuoliko detalių nurodyti negalėjo.

Rugpjūčio 25-ąją Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai Kaune sulaikė 20-metį automobilio savininką. Pasirodo, nors automobilis jam ir priklauso, tačiau jis jo nevairavo, nes neturi įgijęs tam teisės. Savo mašiną jis vairuoti patikėjo bendraamžiui iš Kauno, o pats sėdėjo šalia.

Kitą dieną Šiaulių pareigūnai vėl keliavo į Kauną sulaikyti antro įtariamojo – vairuotojo. Kartu su juo į Šiaulių areštinę buvo atvežtas ir trečias įtariamasis – Kauno rajono 26 metų gyventojas, kuris, suplėšęs marškinėlius ir pasidaręs veido uždangalą, pasirodė parduotuvėje. Išvykoje į Ariogalą buvo ir dar vienas asmuo, kuris šiuo metu ieškomas.

Visiems trims sulaikytiesiems pareikšti įtarimai dėl plėšimo. Automobilį vairavęs ir plėšimo įvykdę įtariamieji suimti dviem mėnesiams, automobilio savininkui skirta kardomoji priemonė, nesusijusi su laisvės atėmimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.