Rugsėjo 1-oji Pakruojyje: vietoje knygų – kišenėje marihuana

Rugsėjo 1-ąją Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Pakruojo rajono policijos komisariato pareigūnai Pakruojyje tikrino, ką jaunimas veikia pirmąją naujųjų mokslo metų dieną. Apie 16 val. pareigūnų dėmesį patraukė miesto parko pavėsinėje sėdintys septyni jaunuoliai, prie kurių buvo padėta kortų kaladė.

Rugsėjo 1-oji Pakruojyje: vietoje knygų – kišenėje marihuana.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Rugsėjo 1-oji Pakruojyje: vietoje knygų – kišenėje marihuana.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 2, 2015, 5:50 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 7:25 PM

Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, nors jaunuoliai azartinių žaidimų nežaidė, bet keturi vaikinai kaip reikiant prisivirė košės – iš vieno jų kišenės iškrito cigarečių pakelis – o jame folijos pakuotė...

Visi septyni jaunuoliai pristatyti į Pakruojo rajono policijos komisariatą aplinkybių išsiaiškinimui. Detalios paieškos metu pas šešiolikmetį rastos trys pakuotės su, kaip įtariama, narkotinėmis medžiagomis (marihuana).

Pakruojo miesto ligoninėje, atlikus medicininę apžiūrą, apsvaigimui nuo psichiką veikiančių medžiagų nustatyti, toksikologinio tyrimo metu paaiškėjo, kad keturi iš septinių vaikinų galimai vartoję narkotines medžiagas.

Nepilnamečiai perduoti tėvams, o įtariamasis pas kurį rastos trys pakuotės uždarytas į areštinę.

Pakruojo rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.