Drama Kaune: po smurto protrūkio – grasinimas susprogdinti namą

Sekmadienį policijos pareigūnams net du kartus teko vykti į tą patį namą, kur siautėjo neblaivus ginkluotas smurtautojas. Sumušęs žmoną kaunietis vėliau užsirakino namuose ir grasino susisprogdinti bei nušauti visus, kas bandys patekti į vidų.

Neblaivus siautėjęs kaunietis nuginkluotas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Neblaivus siautėjęs kaunietis nuginkluotas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 7, 2015, 8:32 AM, atnaujinta Oct 17, 2017, 3:49 AM

Rugsėjo 6 d. 9 val. 26 min. į Kauno ligoninę kreipėsi ir dėl krūtinkaulio lūžio bei kojų sumušimo gydoma ambulatoriškai moteris (gimusi 1959 m.) paaiškino, kad tą pačią dieną apie 2 val. ją Kaune, Marių gatvėje, namuose sumušė neblaivus vyras (gimęs 1960 m.).

Policijai nuvykus į įvykio vietą, įtariamojo namuose nerasta.

Tą pačią dieną 12 val. 19 min. nukentėjusiojo dar kartą kreipėsi į policiją. Ji pranešė, kad namuose neblaivus vyras sudavė jai į veidą bei daužo daiktus.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, įtariamasis vienas užsidarė savo namuose ir pareiškė, kad namus susprogdins, pats nusišaus ir nušaus visus, kas bandys patekti į namą.

Derybas su užsibarikadavusiu kauniečiu vedė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas. Apie 15 val. 45 min. vyras buvo sulaikytas. Neblaivus (0,91 prom. alkoholio) įtariamasis uždarytas į areštinę.

Patikrinimo metu name sprogmenų nerasta. Namuose rasti ir paimti teisėtai laikomi pistoletas „Walther“ bei du lygiavamzdžiai šautuvai „Winchester“ ir IZH.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.