Policijos komisariato kameroje susipešė du sulaikytieji

Dėl pasipriešinimo policijos pareigūnui sulaikytas ir į Raseinių rajono policijos komisariato laikino sulaikymo kamerą uždarytas 23 metų vyras nenurimo ir kibo į atlapus už girtavimą viešojoje vietoje sulaikytam bendraamžiui.

Kameros draugui pretenzijas reikšti ėmęs chuliganas smogė kumščiu į veidą ir praskėlė antakį.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotrauka
Kameros draugui pretenzijas reikšti ėmęs chuliganas smogė kumščiu į veidą ir praskėlė antakį.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2015, 9:50 AM, atnaujinta Oct 12, 2017, 1:03 AM

Ankstų sekmadienio rytą kameros draugui pretenzijas reikšti ėmęs chuliganas smogė kumščiu į veidą ir praskėlė antakį.

Nuo užpuoliko nukentėjęs vyras buvo nuvežtas į Raseinių ligoninės priėmimo skyrių. Čia medikai nukentėjusiajam suteikė pagalbą.

Kameros draugą apkūlęs raseiniškis iš laikino sulaikymo kameros buvo perkeltas į areštinės kamerą. Jo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Už tokį nusikaltimą baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Už pasipriešinimą policijos pareigūnui šiam vyriškiui, kuris dėl to buvo sulaikytas ir uždarytas į laikino sulaikymo kamerą, grėsė administracinė bauda nuo vieno šimto keturiasdešimt keturių iki dviejų šimtų aštuoniasdešimt devynių eurų arba administracinis areštas nuo penkiolikos iki trisdešimties parų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.