Pasvalio pareigūnai sulaikė automobilį apšaudžiusius vyrus

Panevėžio apskrities pareigūnai, gavę pranešimą apie Pasvalyje suniokotą automobilį, jau kitą dieną sulaikė penkis įtariamuosius.

Pasvalio pareigūnai sulaikė automobilį apšaudžiusius vyrus.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Pasvalio pareigūnai sulaikė automobilį apšaudžiusius vyrus.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 6, 2015, 4:00 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 5:42 PM

Kaip jau skelbė lrytas.lt, sekmadienį policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad 22 val. 20 min. Pasvalyje, Vilniaus g., prie namo laiptinės privažiavo du nenustatytos markės automobiliai, iš kurių išlipo kaukėti asmenys, vienas iš jų, įtariama, šaudė iš nenustatyto šaunamojo ginklo. 31-erių metų moteris, išėjusi į kiemą, pastebėjo apgadintą automobilį „Audi A6 Allroad Quattro“.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai ir Pasvalio rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, pradėję tirti minėtą viešosios tvarkos pažeidimą ir pasitelkę savo sumanumą bei patirtį, surinko tyrimui reikšmingus įrodymus ir nustatė įtariamuosius.

Kaip rašoma Panevėžio apskrities VPK pranešime, pirmadienį, surengus slaptą operaciją, sulaikyti penki įtariamieji: Pasvalio miesto ir rajono gyventojai E.G. (gim. 1987 m.), teistas dėl narkotinių medžiagų platinimo, J.J. (gim. 1993 m.), teistas dėl narkotinių medžiagų platinimo ir disponavimo nešaunamuoju ginklu, M.B. (gim. 1989 m.), teistas dėl sukčiavimo ir nesunkaus sveikatos sutrikdymo, E.P. (gim. 1989 m.), neteistas, tačiau policijai žinomas, ir S.J. (gim. 1987 m.), neteistas, šiuo metu gyvenantis Joniškyje.

Kratų įtariamųjų gyvenamosiose vietose metu rastos kaukės, narkotinių ir psichotropinių medžiagų – keli šimtai gramų kanapių ir virš 100 vnt. tablečių, įtariama, metamfetamino, kiti tyrimui reikšmingų daiktų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.