Šiauliuose siaučiančio iškrypėlio svajonė išsipildė teisme

Šiaulietės iki lapkričio 13-osios galės ramiai vaikščioti miesto gatvėmis – išpuoliais pagarsėjęs iškrypėlis 51 metų Vaclovas Kosciuška bus laikomas Šiaulių areštinėje.

V.Kosciuška nuolat mina Šiaulių apylinkės teismo slenkstį – viešas masturbavimasis benamiui atveria kelią į šiltą areštinę.<br>G.Šiupario nuotr.
V.Kosciuška nuolat mina Šiaulių apylinkės teismo slenkstį – viešas masturbavimasis benamiui atveria kelią į šiltą areštinę.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Oct 17, 2015, 11:47 AM, atnaujinta Oct 9, 2017, 1:13 PM

Tačiau šiam liūdnai pagarsėjusiam benamiui tai – jokia bausmė. Mat vyriškis viešai apsinuogina ir masturbuojasi, kad atšalus orams galėtų sėdėti šiltoje areštinėje ir sočiai maitintis.

Ekshibicionisto šėlsmas prasidėjo prieš šešerius metus, tačiau iš pradžių V.Kosciuška išties smaginosi šiurpindamas moteris, paaugles. Iškrypėlis siautė prie mokyklų, parko, kapinėse, o pasitenkinęs išsyk sprukdavo.

V.Kosciuška už šiuos išpuolius buvo netgi įkalintas, o atlikęs bausmę buvo aprimęs. Viskas apvirto aukštyn kojomis, kai buvo sušvelninta baudžiamoji atsakomybė – jau keleri metai už ekshibicionizmą galima bausti iki 45 parų arešto.

Tada vėl prasidėjo V.Kosciuškos šėlsmas, mat kaskart sulaikytam benamiui ilgai nereikia rūpintis nei pastoge, nei maistu.

Vien per pastarąjį mėnesį šiaulietis buvo sučiuptas net keturis kartus. V.Kosciuška net neslėpė, kad jo tikslas – šilta areštinė.

Rugsėjo 24 d. teismas jam skyrė 26 paras arešto, bet nuosprendis įsiteisėjo ne iš karto. Tad V.Kosciuška siautėjo ir toliau – viešai besimasturbuojantis buvo sučiuptas rugsėjo 29-ąją, spalio 10-ąją ir spalio 15-ąją.

Už pastarąjį išpuolį miesto centre, prie kavinės „Kapitonas Morganas“, šiaulietis penktadienį popiet Šiaulių apylinkės teisme išgirdo nuosprendį.

Pagreitinto proceso tvarka bylą išnagrinėjusi teisėja V.Kosciuškai subendrino bausmę su jau įsiteisėjusiu nuosprendžiu ir skyrė 42 paras arešto.

Dėl girtuokliavimo darbą ir šeimą praradusiam V.Kosciuškai tai buvo jau 12-as nuosprendis už viešą masturbavimąsi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.