Telšių rajone apvogta policininko pirtis

Telšių rajono Nevarėnų seniūnijos Nerimdaičių miestelio pakraštyje vagys įsibrovė į statomą pirtį ir išnešė vertingus statybinius įrankius. Nemenką nuostolį patyrė jauna policininko šeima.

Įtariamieji dar nesulaikyti.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Įtariamieji dar nesulaikyti.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Nov 3, 2015, 7:10 PM, atnaujinta Oct 6, 2017, 12:24 AM

Kaip praneša Telšių policija, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės Nerimdaičių miestelio, Paunšvystės gatvėje, esančioje sodyboje. Nustatinėjami įtariamieji.

Vagys išnešė elektrines medienos pjovimo stakles „Deval“, elektrinį šlifuoklį „Bosch“, elektrinį kampinį šlifuoklį „Bosch“, elektrinius oblius, akumuliatorinį suktuką „Deval“, benzininį pjūklą „Husqvarna“. Turtinė žala įvertinta 670 eurų.

Po vagystės pasklido žinia, kad apvogtas Telšių policijos patrulis. Vietinių gyventojų teigimu, pareigūnas su šeima gyvena Nerimdaičiuose, tačiau kitoje vietoje. Apvogtoje sodyboje lankydavosi ne nuolat, matyt, dėl to pirtis vagims pasirodė esanti gardus ir lengvas kąsnelis.

Nevarėnų apylinkėse laikas nuo laiko pasitaiko vagysčių iš sodybų. Žmonės kalba, kad tai gali būti iš įkalinimo įstaigų grįžusių ir nelinkusių dorai dirbti sodiečių juodi darbeliai.

Už vagystę iš pirties nusikaltėliams gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?