Kaimo turizmo sodyboje siautėjo druskininkiečiai

Į Vilkanastrų kaime, Druskininkų savivaldybė, esančią kaimo turizmo sodybą paryčiui apie 4 valandą atsibeldė lazdomis ginkluota druskininkiečių šutvė ir užpuolė savaitgalį čia leidusią taip pat kurorto gyventojų kompaniją.

Užpuolikams pavyko pabėgti, bet policijos pareigūnai tikisi juos surasti, nes Druskininkuose dauguma vieni kitus pažįsta.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Užpuolikams pavyko pabėgti, bet policijos pareigūnai tikisi juos surasti, nes Druskininkuose dauguma vieni kitus pažįsta.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Nov 9, 2015, 6:30 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 2:58 AM

Įsiverždami į sodybą chuliganai savo ginkluotę papildė iš tvoros ištraukę lazdas, o pavėsinėje nuo kilnojimui skirtų štangų nusiėmė metalinius svarmenis.

Įtariama, jog juos išsikvietė vienas iš pramogavusiųjų po kilusio konflikto.

Užpuolikai sudaužė didžiulių durų ir lango stiklo paketus, lūžo kėdės, spintelės, kurias po ranka pakliuvusias čiupo gintis bandę vaikinai ir merginos, ant sienų ir lubų tiško vaišės.

Dūžtantys į akmeninį grindinį stiklai pažadino ir sodyboje nakvojusią 55 metų sodybos šeimininkę A.V. Po keliolikos minučių atskubėjo iškviesti į pagalbą policijos pareigūnai, o netrukus pasirodė ir greitosios pagalbos automobilis. Medikų prireikė keliems asmenims, tarp jų ir šventės organizatoriui – teko tvarstyti žaizdas.

Užpuolikams pavyko pabėgti, bet policijos pareigūnai tikisi juos surasti, nes Druskininkuose dauguma vieni kitus pažįsta.

Sodybos šeimininkai patyrė kelių šimtų eurų nuostolį, kuris dar tikslinamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.