Girtas jaunuolis grasino „papjauti“ Alytaus policininkus

Šeštadienį apie 13 val. Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas gavo pranešimą, kad Alytaus rajone, Simno seniūnijoje, Šarkiškių kaime, pavojingai manevruodami automobiliu „Audi 80“ važinėja trys jaunuoliai. Pranešėjas įtarė, kad jaunuoliai gali būti neblaivūs, jų vairuojama „Audi“ išdužusiais langais, apdaužytu kėbulu.

Girtas jaunuolis grasino „papjauti“ Alytaus policininkus.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Girtas jaunuolis grasino „papjauti“ Alytaus policininkus.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-23 14:36, atnaujinta 2017-10-03 06:35

Į įvykio vietą išvyko Kelių policijos patruliai, atvykus į įvykio vietą, vienas iš besilinksminusių vaikinų buvo sulaikytas medžiotojų, kurie ir pranešė policijai apie pažeidėjus.

Patruliams aiškinantis įvykio aplinkybes, iš miško išėjo 21-erių metų vaikinas su peiliu rankoje ir šaukdamas „papjausiu“ pradėjo artintis link pareigūnų. Pareigūnas vaikiną įspėjo apie galimą šaunamojo ginklo panaudojimą, tuomet jis peilį numetė ant žemės.

Tačiau lengvai pareigūnams nepasidavė, todėl prieš jį buvo panaudotos spec. priemonės ašarinės dujos bei antrankiai. Net apžieduotas antrankiais Simno seniūnijos gyventojas nenurimo, vežamas į komisariatą, galva bandė išdaužyti tarnybinio automobilio langą.

Sulaikytas jaunuolis buvo neblaivus, jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Jis gerai žinomas policijos pareigūnams, yra ne kartą teistas už vagystes, plėšimus, viešosios tvarkos pažeidimus.

Už pasipriešinimą policijos pareigūnams jam pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.