Klaipėdoje vogtas „VW Golf“ tą pačią dieną aptiktas Papilėje

Pirmadienio rytas nebuvo itin malonus 23 metų piliečiui, kuris neberado Klaipėdoje, S.Šimkaus g. namo kieme, palikto 1998-ųjų laidos automobilio „VW Golf“. Apie vagystę pranešęs policijai, nukentėjusysis užsiminė, kad automobilį galėjo pasisavinti jam pažįstamas asmuo.

Klaipėdoje vogtą „VW Golf“ pareigūnai tą pačią dieną aptiko Papilėje.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Klaipėdoje vogtą „VW Golf“ pareigūnai tą pačią dieną aptiko Papilėje.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2015, 10:21 AM, atnaujinta Oct 3, 2017, 3:35 AM

Kaip rašoma Telšių apskrities VPK pranešime, žinia apie vogtą švediškais valstybiniais numeriais žymėtą „VW Golf“ pasiekė ir Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Akmenės rajono policijos komisariato pareigūnus, mat buvo gauta informacijos, jog automobiliu galbūt judama Akmenės link. Sutelkus dėmesį vogtai transporto priemonei rasti, Akmenės r. PK Viešosios policijos skyriaus pareigūnas nurodytus požymius atitinkantį „VW Golf“ pastebėjo riedantį Papilės miestelio gatve.

Sustabdžius automobilį ir patikrinus už jo vairo sėdėjusį Klaipėdoje gyvenantį 26-erių vairuotoją, nustatyta, kad vogtą transporto priemonę jis vairavo būdamas neblaivus – į alkoholio matuoklį vyras „pripūtė“ 1,5 promilės.

Be to, pilietis už automobilio vairo sėdo ne tik išgėręs, bet ir neturėdamas teisės vairuoti. Tokios patirties vyras jau turėjo, tik šįkart jo vairuojamas automobilis buvo vogtas. Kaip paaiškėjo, vagystė šiam asmeniui – taip pat nesvetima veikla, mat praeityje jis jau buvo teistas.

Neblaivus automobilio vagyste įtariamas asmuo perduotas Klaipėdos apskrities VPK pareigūnams, šie dėl automobilio vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Įtariamajam gresia laisvės atėmimo bausmė iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.