Ukmergėje sulaikytas rankinių vagis

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė vakarinį rankinių vagį. Sulaikytasis įtariamas trimis vagystėmis.

Ukmergėje sulaikytas rankinių vagis.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Ukmergėje sulaikytas rankinių vagis.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2015, 9:22 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 3:11 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, vyras sulaikytas lapkričio 30 d., netrukus po įvykdyto nusikaltimo. Apie 20 val. Vytauto ir Ukmergės gatvių sankryžoje jis užpuolė moterį: pribėgęs iš už nugaros išplėšė iš jos rankų rankinę ir nubėgo ligoninės link.

64-erių metų ukmergiškė dar bandė vytis, tačiau nesėkmingai. Laimė, prie jos priėjo mergaitė. Pasiteiravusi, kas atsitiko, ji mobiliuoju telefonu paskambino bendruoju pagalbos numeriu 112 ir davė kalbėti moteriai. Informacija netrukus buvo perduota rajono policijai.

Ieškoti vagišiaus išvyko Kriminalinės policijos skyriaus Operatyvinės grupės pareigūnas, o po kurio laiko atskubėjo ir patrulių ekipažas. Pareigūnai, pastebėję įtartiną vyrą, kuris, pamatęs policijos automobilį, ėmė bėgti, ėmėsi jį persekioti, o netrukus ir sučiupo.

Vyras buvo pristatytas į policijos komisariatą. Jam nustatytas 1,38 prom. girtumas.

Paaiškėjo, kad jis jau buvo užsukęs į parduotuvę ir spėjęs nusipirkti alkoholinių gėrimų. 25-erių vyras yra žinomas Ukmergės rajono policijai, daug kartų teistas. Išsiaiškinta, kad jis lapkričio mėnesį įvykdė dar dvi vagystes.

Lapkričio 22 d. apie 18 val. 30 min. Anykščių g. iš už nugaros pribėgęs prie 77 metų moters atėmė iš jos rankinę. Ukmergiškei buvo padaryta 19 eurų materialinė žala.

Lapkričio 26 d. toje pačioje gatvėje iš rankų išplėšė rankinę 53-jų metų ukmergiškei, kuri dėl vagystės patyrė 330 eurų materialinę žalą.

Įtariamajam yra pareikšti įtarimai dėl atvirų vagysčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.