Pasieniečiai sulaikė du Vokietijoje vogtus automobilius BMW

Pasieniečiai Vilkaviškio rajone sulaikė automobilius BMW X5 ir BMW 520D, kurių kaip vogtų paiešką prieš parą buvo paskelbę Vokietijos teisėsaugininkai. Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnams įkliuvo ir Tauragės bei Kazlų Rūdos savivaldybių gyventojai, kurie, įtariama, gali būti susiję su mašinų atgabenimu į Lietuvą.

Pasieniečiai sulaikė du Vokietijoje vogtus automobilius BMW.<br>VSAT nuotr.
Pasieniečiai sulaikė du Vokietijoje vogtus automobilius BMW.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2015, 10:55 AM, atnaujinta Sep 30, 2017, 4:16 PM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, antradienio naktį VSAT Lazdijų rinktinės Vištyčio užkardos pasieniečiai Vilkaviškio rajono Vartelių kaime, esančiame maždaug už 3 km nuo sienos su Lenkija, pastebėjo įtartinus automobilius BMW X5 ir BMW 520D. Baltarusiškais valstybiniais registracijos numeriais pažymėtos mašinos stovėjo prie daugiabučio namo.

BMW 520D sėdėjo du vyrai, kuriuos VSAT pareigūnai sulaikė. Nustatyta, kad tai – Tauragės bei Kazlų Rūdos savivaldybių gyventojai. Jiems – 22-eji ir 31-eri.

Įvykio aplinkybes ėmęsi aiškintis pasieniečiai nustatė, kad 2010 m. laidos BMW X5 ir metais anksčiau pagamintas BMW 520D buvo pavogti Vokietijoje ir šios šalies teisėsaugininkų ieškoti nuo gruodžio 7 d.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo Lazdijų rinktinės pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Abu automobiliai saugomi Vištyčio užkardoje. Sulaikytuosius antradienį apklausia įvykio aplinkybes besiaiškinantys Lazdijų rinktinės pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.