Pavogę „Audi A6“ rokiškėnai jo nesuvaldė ir apvertė

Rokiškio rajono policijos pareigūnai dingusią transporto priemonę aptiko dar tą pačią parą. Už ratais į dangų paliktą automobilį įtariamiesiems gresia baudžiamoji atsakomybė.

Pavogę „Audi A6“ rokiškėnai jo nesuvaldė ir apvertė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pavogę „Audi A6“ rokiškėnai jo nesuvaldė ir apvertė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2015, 2:14 PM, atnaujinta Sep 30, 2017, 5:33 AM

Kaip rašoma Panevėžio apskrities VPK pranešime, trečiadienį susiruošusi į darbą ir išėjusi į daugiabučio kiemą Rokiškio miesto gyventoja pastebėjo, kad nebėra automobilio „Audi A6“.

Netikėdama savo akimis, moteris aplakstė dar du kaimyninių namų kiemus, bet automobilio nerado. Apie iš kiemo dingusią transporto priemonę rokiškėnė informavo policiją.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Rokiškio rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Policijos pareigūnai pradėjo tikrinti įvairias įvykio versijas, apie pavogtą automobilį informuotos visos dirbančios rajone policijos pajėgos.

Naktį patruliuojantis policijos ekipažas kaime, apie 10 kilometrų nutolusiame nuo Rokiškio, aptiko apvirtusį ir ratais į ūkanotą nakties dangų žvelgiantį automobilį. Jį apžiūrėję pareigūnai nustatė, kad tai tas pats dingęs automobilis.

Nespėjo dar išaušti naujos dienos rytas, kai į rajono policijos komisariatą buvo pristatyti keli asmenys, įtariami rokiškėnės automobilio vagyste. Visi trys nedirbantys, neblaivūs. Vienas jų jau teistas už panašią veiką ir yra įtrauktas į probuojamų asmenų registrą.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.