Pasieniečiai sulaikė tris Nemunykštyje brakonieriavusius vyrus

Prie sienos su Baltarusija Varėnos rinktinės pareigūnai sulaikė tris vyrus, kurie tinklais brakonieriavo Nemunykščio upėje.

Pasieniečiai sulaikė tris Nemunykštyje brakonieriavusius vyrus.<br>VSAT nuotr.
Pasieniečiai sulaikė tris Nemunykštyje brakonieriavusius vyrus.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-21 09:59, atnaujinta 2017-09-28 05:44

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, šeštadienio popietę VSAT Varėnos rinktinės Specialiosios paskirties užkardos pareigūnai Druskininkų savivaldybės Švendubrės kaimo ribose, netoli Lietuvos ir Baltarusijos sienos, užklupo tris vyrus. Manydami, kad niekas nemato, jie iš Nemunykščio ištraukė tinklą. Dar vienas tinklas tebebuvo pastatytas upėje.

Pasieniečiai trijulę sulaikė. Paaiškėjo, kad neleistinu būdu prasimanyti žuvies bandė vietiniai švendubrėnai, 22-ejų ir 26-erių, bei 22 Druskininkų gyventojas.

Ištrauktame tinkle buvo apie porą kilogramų žuvies. Sulaikytus asmenis ir tinklus pasieniečiai pardavė Druskininkų aplinkosaugininkams.

Ši vieta, netoli kurios Nemunykštis įteka į Nemuną, dažnai masina brakonierius. Netoliese einančią sieną su Baltarusija saugantys ir pasienio teisinio režimo kontrolę užtikrinantys VSAT pareigūnai čia nesyk yra sulaikę neleistinu būdu žvejojusių aplinkinių vietovių gyventojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.