Šiaulių teisėjas vėl sulaukė grasinimų

Šiaulių apylinkės teismo Baudžiamųjų bylų skyriaus teisėjas Aleksandras Prygunkovas vėl atsidūrė su juo susidoroti grasinančių nusikaltėlių taikinyje.

Šiaulių apylinkės teimą pasiekė du laiškai, kuriuose grasinama susidoroti su teisėju.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotrauka
Šiaulių apylinkės teimą pasiekė du laiškai, kuriuose grasinama susidoroti su teisėju.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2015, 8:11 AM, atnaujinta Sep 27, 2017, 3:10 PM

Šiaulių apylinkės teismą pasiekė iš Alytaus pataisos namų ir Šiaulių tardymo izoliatoriaus išsiųsti laiškai, kuriuose šiam teisėjui grasinama susidorojimu ir reikalaujama pervesti į nurodytas sąskaitas 3400 eurų.

Apie grasinimus susidoroti buvo pranešta policijai. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto prievartavimo. Paskirta laiškų grafologinė ekspertizė.

Už turto prievartavimą baudžiama areštu arba laisvės atėmimu iki šešerių metų. Turto prievartautojų taikiniu tapęs A.Prygunkovas tokio pobūdžio grasinimų sulaukė jau ne pirmą kartą.

Anksčiau šiam teisėjui grasinusius nusikaltėlius pareigūnai nustatė.

Byla dėl grasinimo nužudyti, kurioje teisėjas A.Prygunkovas buvo pripažintas nukentėjusiuoju, ėmė nagrinėti Radviliškio rajono apylinkės teismas.

Vykstant šiam teismo procesui A.Prygunkovas vėl sulaukė grasinimų. Rugsėjo 10 dieną šis teisėjas iš įkalinimo įstaigos gavo dar du grasinančio pobūdžio laiškus.

Laiškus atsiuntę 24 metų moters ir 25 metų vyras reikalavo, kad teisėjas į nurodytas sąskaitas pervestų 2000 eurų.

Jei pinigai nebus pervesti, teisėjui pagrasinta mirtimi.

Apie gautus laiškus A.Prygunkovas ir tąkart pranešė policijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.