Atstumtas vyras erotines nuotraukas paviešino „Facebook“

Prieš išsirengdamos pozuoti erotinėms nuotraukoms, panelės ir ponios turėtų gerai apsvarstyti visus „už“ ir „prieš“. Mat Lietuvoje jau pasitaikė ne vienas atvejis, kai nuotraukos, skirtos siauram ratui, tapo prieinamos viešai.

Atstumtas vyras erotines nuotraukas paviešino „Facebook“.<br>K.Kavolėlio asociatyvi nuotr.
Atstumtas vyras erotines nuotraukas paviešino „Facebook“.<br>K.Kavolėlio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Jan 6, 2016, 1:29 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 7:20 PM

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelmės rajono policijos komisariatas gavo 24 metų Kelmės rajono Tytuvėnų miestelio gyventojos pareiškimą dėl paviešintų erotinių nuotraukų.

Nukentėjusioji skundėsi, jog baigiantis 2015 metams socialiniame tinkle „Facebook“ pažįstamas vyras paviešino jos asmenines erotines nuotraukas su prierašu, kad ji neva ieško vyrų.

Savo veiksmais, nuotraukas ir tikrovės neatitinkančią informaciją paviešinęs vyras pažemino moterį, todėl buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šmeižimo.

Kelmės rajono policijos Kriminalinės policijos skyriaus viršininkas Ričardas Bracevičius lrytas.lt informavo, kad išsiaiškinus įvykio aplinkybes nuspręsta nutraukti ikiteisminį tyrimą. Nutarimą turi patvirtinti prokuratūra.

Pasak Kriminalinės policijos skyriaus viršininko R.Bracevičiaus, nukentėjusiajai bus pasiūlyta kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka.

Pasirodo, jauna moteris nukentėjo nuo vyro, su kuriuo kartu gyveno. Tad, ko gero, jį labiau tiktų vadinti buvusiu sugyventiniu, o ne pažįstamu, kaip Tytuvėnų gyventoja teigė policijai.

2015 metų pabaigoje porą ištiko santykių krizė. Dėl smurto artimoje aplinkoje pradėtas ikiteisminis tyrimas, smurtautojui uždrausta matytis su auka, jis iškeldintas iš buto.

Matyt, išsiskyrimas taip paveikė vyrą, kad jis ryžosi „Facebook“o savo paskyroje patalpinti mylimos moters intymias nuotraukas. Nors, pasak mačiusiųjų tas nuotraukas, jokių pikantiškų dalykėlių nesimato. Nuotraukose esą įamžintos moters kelnaitės ir apnuogintos kojos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.