Po meistrų vizito pasigedo auksinių papuošalų

Šiaulių pareigūnai aiškinasi mįslingos vagystės iš vienos šiaulietės namų aplinkybes. Moteris tikina, kad iš namų dingo auksinių papuošalų už 6540 eurų.

Šiaulietė įtaria, kad jos aukso dirbinius pavogė interneto paslaugą teikiančios įmonės darbuotojai.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Šiaulietė įtaria, kad jos aukso dirbinius pavogė interneto paslaugą teikiančios įmonės darbuotojai.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 8, 2016, 12:50 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 3:31 PM

Ketvirtadienį į policiją kreipusis 66 metų šiaulietė įtaria, kad ji galėjo būti apvogta paskutinę praėjusių metų dieną. Mat gruodžio 31-osios rytą jos bute triūsė du meistrai, kurie atliko internetinės prieigos įvedimo darbus.

Apie valandą dirbę internetą teikiančios bendrovės darbuotojai išėjo, o šeimininkė vagystę pastebėjo tik po kelių dienų.

Moteris neberado už spintos laikytos dirbtinės odos piniginės su juvelyriniais dirbiniais.

Šiaulietė bandė kreiptis į jai interneto paslaugą teikiančią bendrovę, bet nieko nepešė. Tada apvogtoji nutarė prašyti policijos pagalbos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.