Panevėžietės įsitikino, kad negalima rankinių palikti mašinose

Palikusios savo rankines mašinose nuo vagių per vieną dieną nukentėjo net trys panevėžietės. Moterys patyrė nemažų finansinių nuostolių. Deja, informuoti tiksliai, kuriose vietose siaučia rankines iš automobilių grobiantys vagys, policija nemato reikalo.

Trys panevėžietės įsitikino, kad negalima rankinių palikti mašinose.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Trys panevėžietės įsitikino, kad negalima rankinių palikti mašinose.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2016, 8:32 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 2:36 PM

Kaip informavo Panevėžio policija, 1984 m. gimusi moteris pareigūnams pranešė, kad penktadienį apie 9 val. 10 min. priėjusi prie automobilio BMW, kuris stovėjo kažkur Panevėžio r. (policija mano, kad tikslios vietos, kur siaučia vagys, visuomenei žinoti nereikia), pastebėjo išdaužtą dešinės pusės priekinių durelių lango stiklą.

Iš salono pavogta rankinė, kurioje buvo piniginė, 130 eurų, mobiliojo ryšio telefonas „iPhone 5“, įvairūs asmens dokumentai, banko mokėjimo kortelės, įvairios nuolaidų kortelės.

Nuostolis – 670 eurų.

Kita moteris (gim. 1979 m.), gyvenanti Panevėžyje, pranešė, kad tą pačią dieną apie 17 val. 5 min. priėjusi prie automobilio „Seat Altea“, stovėjusio Panevėžyje, rado išdaužtą dešinės pusės priekinį lango stiklą, o salone pasigedo rankinės, kurioje buvo piniginė, įvairūs asmens dokumentai, įvairios nuolaidų kortelės, mobiliojo ryšio telefonas „Samsung“.

Nuostolis – 300 eurų.

Dar viena moteris (gim. 1988 m.) pranešė, kad taip pat penktadienį apie 17 val. 30 min. savo automobilį „Seat Alhambra“ įjungtu varikliu ir neužrakintą paliko Panevėžyje, prie pastato, o grįžusi po 10 min. automobilio salone pasigedo rankinės, kurioje buvo piniginė, įvairūs asmens dokumentai, mobiliojo ryšio telefonas „Cyanogen“, banko mokėjimo kortelė, įvairios nuolaidų kortelės.

Nuostolis – 231 euras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.