Čigonė prie Kauno „Akropolio“ medžiojo naivuolius

Policijos pareigūnai pričiupo romų tautybės moterį, kuri už nedidelį mokestį žadėjo parodyti lytinius organus. Vienas praeivis sutiko sumokėti, tačiau čigonė spruko netesėjusi pažado. Tuomet vyras paskambino Bendrojo pagalbos centro (BPC) telefonu.

Čigonės taikiniu prie „Akropolio“ dažniausiai tapdavo įkaušę vyrai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Čigonės taikiniu prie „Akropolio“ dažniausiai tapdavo įkaušę vyrai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas („LIetuvos rytas“)

2016-01-11 21:14, atnaujinta 2017-06-11 09:42

Iš Varėnos į Kauną atvykusi 30 metų Jevsenija R., kurios paakyje buvo matyti didelė mėlynė, kelias dienas sukiojosi šalia prekybos ir pramogų centro „Akropolis“. Šioje vietoje įsikūrusi laikinoji autobusų stotis.

Kartais ji vaikštinėdavo su kitomis romų tautybės moterimis. Praeiviai pastebėjo, kad čigonės dažniausiai kalbindavo įkaušusius vyrus. Spėjama, kad moterys įvairiais būdais stengėsi prasimanyti pinigų ir turbūt joms kartais pavykdavo tai padaryti, tačiau nukentėjusieji ne visada išdrįsdavo prisipažinti.

Už vaizdą – 4 eurai

Vis dėlto vienas vyras paskambino BPC telefonu ir pranešė pakliuvęs į Jevsenijos R. pinkles.

Nukentėjusysis papasakojo, kad prie „Akropolio“ jį užkalbino čigonė ir pasiūlė už 4 eurus parodyti savo lytinius organus. Vyras tikino įteikęs prašomą pinigų sumą, tačiau tuomet čigonė esą čiupo pinigus ir paspruko.

Centro policijos komisariato pareigūnai netrukus sulaikė nurodytą moterį, tačiau ji visai kitaip nupasakojo situaciją.

Čigonė tikino neva ją užkalbinęs vyras pats siūlė parodyti savo lytinius organus vos už 30 centų ir net ėmė čia pat tenkinti lytinę aistrą rankomis, todėl teko slėptis.

Prašė suraityti parašą

Kitas vyras „Laikinosios sostinės“ žurnalistams pasakojo, kad prie „Akropolio“ jį užkalbinusios čigonės prašė pasirašyti kažkokius dokumentus.

„Už paslaugą jos žadėjo sumokėti 50 eurų – esą tereikia nuvažiuoti į Šančius“, – pasakojo pasiūlymą gavęs kaunietis.

Jis tikino gerai neįžiūrėjęs dokumentų turinio, tačiau spėjo, kad tai buvo prašymas gauti vadinamąją greitąją paskolą. Prievolė ją grąžinti tokiu atveju tektų parašą suraičiusiam žmogui arba reikėtų ilgai bylinėtis.

Vyras nesutiko pasirašyti pakištų popieriaus lapų, ir čigonės iškart pasišalino. Kaunietis matė, kad jos kalbino kitus vyrus.

Baudų skaičius – įspūdingas

Centro policijos komisariato pareigūnai tikino gerai pažįstantys šią moterį.

Nors ji gyvenamąją vietą yra deklaravusi Varėnos rajono savivaldybėje, dažnai pasirodo ir Kaune.

Per penkerius pastaruosius metus Jevsenijai R. buvo skirtos net 22 administracinės nuobaudos už įvairius teisės pažeidimus.

Pareigūnai sulaikė čigonę, apklausė ir paleido, nes pradėti ikiteisminį tyrimą nebuvo pagrindo.

„Tikėtina, kad moteris ieško lengvatikių ir bando prasimanyti pinigų įvairiais būdais“, – svarstė policijos pareigūnai. Jie patarė labai atsargiai vertinti gautus pasiūlymus ir nepasirašinėti brukamų dokumentų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.