Policija iškratė autobusus, o nukentėjęs vyras nusiplovė

Gavę pranešimą apie įžūlų užpuolimą Vilniaus pareigūnai tikėdamiesi rasti įtariamuosius iškratė du sostinės greituosius autobusus. Tuo tarpu nukentėjęs vyras nė nelaukė, kol policija sugaus chuliganus ir ramiai nuvažiavo namo.

Policija iškratė autobusus, o nukentėjęs vyras nusiplovė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija iškratė autobusus, o nukentėjęs vyras nusiplovė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2016, 3:37 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 8:03 AM

Antradienį apie 15 val. 43 min. buvo gautas pranešimas, kad prieš kelias minutes Laisvės pr., visuomeninio transporto stotelėje „Lazdynai“, trys nepažįstami jaunuoliai stotelėje 3 nepažįstami jaunuoliai užpuolė vyrą, sudavė jam per galvą, pripurškė dujų su dažais į akys, sugadino striukę.

Nuo chuliganų nukentėjęs vyras policijai nurodė užpuolikų požymius. Visi jie vilkėjo ryškios spalvos striukes, vienas buvo su balta kepurė su bumbulu. Tuo pačiu vyriškis pranešė, kad kažkur skuba ir turi išvažiuoti, bet pareigūnų palauks jo draugė.

Nuo greitosios pagalbos medikų paslaugų užpultas vyriškis atsisakė. Jis pareigūnus informavo, kad užpuolikai gali važiuos į prekybos centrą „Akropolis“, jie sušoko į 2G maršrutu važiuojantį autobusą.

Ieškoti chuliganų buvo pasiųsti trys policijos ekipažai. Policininkai sustabdę du 2G maršruto autobusus ir juos iškratė, tačiau įtariamųjų nerado.

Dar kartą susisiekus su pranešėjais, šie pasakė, kad yra jau pakeliui į namus į Lentvarį ir pareigūnų įvykio vietoje nelauks.

Įvykį toliau tiria Vilniaus m. 5 policijos komisariatas.

Buvote kratomuose autobusuose? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.