Elektrėnų policininkai patikrino parduotuvę: ar būna baisiau?

Elektrėnų policijos pareigūnai patikrinę vieną parduotuvę liko priblokšti. Maža to, kad parduotuvėje buvo prekiaujama alkoholiu be licenzijos, čia taip pat buvo prekiaujama pasenusia mėsa, supelijusia duona, o per prekystalius lakstė tarakonai.

Parduotuvė Beižinių kaime be licenzijos prekiavo alkoholiu, taip pat pardavinėjo pasenusius produktus.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Parduotuvė Beižinių kaime be licenzijos prekiavo alkoholiu, taip pat pardavinėjo pasenusius produktus.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2016, 10:08 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 2:16 AM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, ketvirtadienį Elektrėnų policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai vykdė priemonę išaiškinti neteisėtos prekybos alkoholiu ir tabako gaminiais atvejus.

Pareigūnai patikrino parduotuvę Beižonių kaime, Bažnyčios gatvėje. Paaiškėjo, kad šiai parduotuvei buvo panaikinta licencija prekiauti alkoholiniais gėrimais už Alkoholio kontrolės įstatymo pažeidimus (alkoholiu buvo prekiaujama 2015 m. rugsėjo 1 d.).

Be to, už šį pažeidimą Narkotikų, tabako alkoholio kontrolės departamentas įmonei taikė ekonominę sankciją ir skyrė 1 tūkst. 500 eurų baudą.

Deja, nei skiriamos baudos, nei veiklos apribojimai prekybos nesustabdė. Pareigūnai parduotuvėje rado alkoholinių gėrimų ir nustatė, kad nors ir licencija buvo panaikinta, alkoholiu vis dar prekiaujama.

Be to, nustatyta, kad čia prekiaujama maisto produktais (duonos, mėsos gaminiais) su prieš 1-3 mėnesius pasibaigusiu galiojimo terminu. Duonos gaminiai supeliję, per prekystalius bėgiojo tarakonai.

Dėl nustatytų pažeidimų bus kreiptasi į Narkotikų, tabako alkoholio kontrolės departamentą dėl ekonominės sankcijos taikymo ir į Elektrėnų valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą spręsti klausimą dėl įmonės patraukimo atsakomybėn.

Lrytas.lt žiniomis, tai yra vienintelė parduotuvė Beižonių kaime, Bažnyčios g. Gal tuo ir naudojasi jos savininkai, pirkėjams siūlydami pasenusius ir gendančius produktus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.