Vairuotojų konfliktas baigėsi dujų ataka

Šeštadienį Šiauliuose, Pramonės gatvės važiuojamoje dalyje tarp dviejų automobilių vairuotojų kilęs konfliktas vos nesibaigė muštynėmis.

Užpuolikas išdaužė automobilio „Volkswagen Golf“ keleivio pusės durelių stiklą ir papurškė į veidą ašarinių dujų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotrauka
Užpuolikas išdaužė automobilio „Volkswagen Golf“ keleivio pusės durelių stiklą ir papurškė į veidą ašarinių dujų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2016, 7:56 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 11:12 PM

Iš BMW M5 markės automobilio išlikęs vyras išdaužė automobilio „Vokswagen Golf“ durelių stiklą ir papurškė į vidų ašarinių dujų.

Apie šį gatvėje kilusį incidentą policijos pareigūnams buvo pranešta 12 val. 37 min.

Eismas Pramonės gatve yra intensyvus. Šeštadieniai jis tampa dar intensyvesniu, nes šia gatve nemažai šiauliečių vyksta į Serbentų gatvėje esančią pramoninių prekių turgavietę.

Ašarinių dujų ataką patyręs 29 metų vyras sakė, kad iš juodos spalvos automobilio BMW M5 išlipęs nepažįstamas asmuo išdaužė jo automobilio „Volkswagen Golf“ keleivio pusės durelių stiklą ir papurškė į veidą ašarinių dujų.

Dėl patirto fizinio skausmo nukentėjusysis į medikus nesikreipė. Dėl išdaužto automobilių durelių stiklo vyras nurodė patyręs 15 eurų žalą.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Dujų ataką surengęs užpuolikas ieškomas. Jį suradus ir apklausus turėtų paaiškėti ir šio gatvėje kilusio incidento priežastys.

Viešoje vietoje vandališkais veiksmais nepagarbą aplinkiniams demonstravusiam vyrui už šį išpuolį grėstų viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.