Nuo pasieniečių keturračiu pasprukti nepavyko

Kudirkos Naumiesčio užkardos pareigūnai po gaudynių Vilkaviškio rajone sulaikė keturratį motociklą be numerių vairavusį vietinį gyventoją, kuris neturėjo šios transporto priemonės dokumentų.

Nuo pasieniečių keturračiu motociklu bandė pabėgti jo dokumentų neturėjęs Vilkaviškio rajono gyventojas.<br>VSAT nuotr.
Nuo pasieniečių keturračiu motociklu bandė pabėgti jo dokumentų neturėjęs Vilkaviškio rajono gyventojas.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 25, 2016, 8:57 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 6:54 AM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, šeštadienį VSAT Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio užkardos pareigūnai pasienio su Rusija ruože, Vilkaviškio rajono Keturkaimio kaime, stabdė keturračiu važiavusį vyrą. Šis nepakluso teisėtiems pasieniečių reikalavimams sustoti, padidino greitį ir spruko laukais.

Kudirkos Naumiesčio pasieniečiai savo tarnybiniu visureigiu puolė vytis bėglį. Šis už kelių kilometrų išvažiavo į asfaltą ir čia pasieniečiai prisiviję keturratį motociklą sulaikė jį vairavusį asmenį. Paaiškėjo, kad tai – 30-metis vietinis gyventojas, keturračiu motociklu „Kwang Yang Kymco“ išsiruošęs pasivažinėti po sniegu padengtus laukus.

Sulaikytas keturratis motociklas buvo be valstybinių numerių ženklų, be techninės apžiūros ir neapdraustas.

Už nepaklusimą uniformuoto VSAT pareigūno teisėtam reikalavimui sustabdyti transporto priemonę Vilkaviškio rajono gyventojui Kudirkos Naumiesčio pasieniečiai pradėjo administracinės bylos teiseną. Už šį pažeidimą numatyta bauda nuo 869 iki 1158 eurų.

Dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimų bėglį baus Vilkaviškio rajono policijos pareigūnai, kuriems pasieniečiai perdavė ir jį, ir keturratį motociklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.