Vilnietė du vyrus kaltina išprievartavimu – viskas nėra paprasta

Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi vienos vilnietės kaltinimus dviem vyrams išprievartavimu. Policijos pareigūnai moterį rado rūkančią ir draugiškai bendraujančią su įtariamaisiais. Abu vyrai nuvežti į policijos komisariatą, o moteris, jos pačios prašymu, išgabenta į ligoninę.

Vilnietė du vyrus kaltina išprievartavimu, jos pareiškimą tiria policija.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Vilnietė du vyrus kaltina išprievartavimu, jos pareiškimą tiria policija.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2016, 1:19 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 12:00 AM

Ketvirtadienį apie 12 val. 59 min. Vilniaus policijai paskambinusi moteris (gimusi 1970 m.) pranešė, kad dar naktį M.K.Čiurlionio g. esančiame bute ją išprievartavo du pažįstami vyrai. Telefonu su moterimi išsiaiškinti įvykio smulkmenų pareigūnams nepavyko. Nukentėjusia prisistačiusi moteris kalbėjo nerišliai, nieko daug paaiškinti nesugebėjo.

Nurodytu adresu M.K.Čiurlionio g. buvo nusiųsti policijos patruliai. Pranešėja prisistačiusią moterį jie rado namo laiptinėje rūkančią ir draugiškai bendraujančią su dviem vyrais. Moteris patruliams tvirtino, kad tai ir yra tie vyrai, kurie ją naktį neva išprievartavo.

Į įvykio vietą buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. Jie apžiūrėjo moterį, tačiau akivaizdžiai matomų smurto žymių ant jos nebuvo aptikta.

Moteris primygtinai reikalavo, kad būtų nuvežta į ligoninę detalesnei apžiūrai.

Greitosios pagalbos medikai vilnietę išvežė į ligoninę, tuo tarpu abu vyrus policijos patruliai pristatė į Vilniaus m. 2 policijos komisariatą, kurio tyrėjai ir aiškinsis, kas vis dėlto naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį įvyko M.K.Čiurlionio g. bute.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.