Girtų motinos ir dukters kautynes nutraukė pareigūnai

Gerkite ne alkoholį, o šviežią pieną. Tokį patarimą Radviliškio rajono gyventojoms davė pareigūnai, kuriems teko tramdyti kruviną konfliktą namuose.

Per išgertuves motina žiauriai sumušė dukterį.<br>D.Piraitytės asociatyvi nuotr.
Per išgertuves motina žiauriai sumušė dukterį.<br>D.Piraitytės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2016, 2:23 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 4:59 AM

Pareigūnai į Aukštelkų kaimą buvo iškviesti šeštadienio naktį išsyk po vidurnakčio. Ekipažas išskubėjo gelbėti motinos talžomos 22 metų merginos.

Išsiaiškinta, kad kivirčas įsiplieskė per išgertuves. Prieš pat vidurnaktį įniršusi 39 metų moteris puolė savo dukterį ir ėmė ją talžyti.

Smurtautoja buvo išradinga – įniršį liejo ir talžydama kumščiais, ir tąsydama už plaukų, ir daužydama aukos galvą į stalą.

Atskubėjusiems patruliams pavyko sutramdyti įsiaudrinusią smurtautoją, kuriai buvo nustatytas sunkus girtumas (2,69 promilės.).

Auka buvo šiek tiek mažiau įkaušusi – jos organizme alkoholio kiekis siekė 2,28 promilės. Toks girtumas laikomas vidutiniu.

Smurtautoja nuvežta atvėsti į areštinę, o nukentėjusiajai iškviesti greitosios medikai.

Jie įtarė, kad aptalžytai merginai gali būti sukrėstos galvos smegenys, todėl nugabeno į Radviliškio ligoninę. Tačiau medikams nepavyko atlikti nė vieno tyrimo – nukentėjusioji spruko iš Priėmimo skyriaus.

Areštinėje atsidūrusiai Aukštelkų gyventojai teks stoti prieš teismą už smurtavimą prie namiškį. Už šį nusikaltimą baudžiama viešaisiais darbais, laisvės apribojimu, areštu arba įkalinimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.