Vilniuje operatyviai sulaikyti kompiuterį pavogę nepilnamečiai

Šeštadienį apie 11 val. 17 min. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai iš budėtojų gavo pranešimą, kad Seinų g., Vilniuje, greito maisto restorane, iš lankytojo pavogtas planšetinis kompiuteris.

Vilniuje operatyviai sulaikyti kompiuterį pavogę nepilnamečiai.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Vilniuje operatyviai sulaikyti kompiuterį pavogę nepilnamečiai.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2016, 4:13 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 12:15 AM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, pareigūnus pasitikęs vyras (gim. 1985 m.) patruliams paaiškino, kad jam pietaujant prie jo prisėdo trys vaikinai, kurie neužsibuvę pasišalino. Netrukus trisdešimtmetis vyras pastebėjo, kad iš jo kuprinės dingo planšetinis kompiuteris „Samsung Galaxy Tab“.

Patruliai operatyviai sureagavo – netrukus Gervėčių g. pastebėjo tris vaikinus, atitinkančius nukentėjusiojo vyro nurodytus požymius. Tai buvo 1999 m. ir 2000 m. gimę nepilnamečiai, policijai gerai žinomi dėl vagysčių ir plėšimų stoties rajone. Du jų pavyko sulaikyti.

Vienas sulaikytųjų prisipažino kartu su bendrininkais pavogęs kompiuterį, kurį už 60 eurų jau spėjo priduoti į lombardą.

Vilniaus miesto trečiajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės, vaikinams gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.