Apvogti šiauliečiai patys sučiupo savo dviračio pardavėją

Pernai lapkritį apvogta šiauliečių šeima patys kantriai ieškojo vagišių. Atkaklumas padėjo – jie antradienio vakarą patys rado pavogtojo dviračio pardavėją.

Apvogtieji internete paskelbtose nuotraukose atpažino savąjį „Panther“ dviratį.<br>G.Šiupario asociatyvi nuotr.
Apvogtieji internete paskelbtose nuotraukose atpažino savąjį „Panther“ dviratį.<br>G.Šiupario asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2016, 4:15 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 6:34 PM

Šiauliečių šeimos sandėliukas buvo apvogtas praėjusių metų lapkritį. Ilgapirščiai pavogė per 300 eurų kainuojantį apynaujį dviratį „Panther“.

Šiauliečiai apie nusikaltimą pranešė policijai, bet ir patys nenuleido rankų – ėmė stebėti, ar kas nors nepradės siūlyti tokio dviračio.

Kelis mėnesius interneto portalus naršę sutuoktiniai galiausiai pamatė parduodamo tokio paties dviračio nuotraukas. Paskambinę pardavėjui, šiauliečiai susitarė, kad prekę antradienio vakarą galės apžiūrėti S.Dariaus ir S.Girėno g. esančiame garaže.

Važiuodami pas prekeivį sutuoktiniai pasiėmė ir pavogtojo dviračio dokumentus. Atvažiavę į garažą šiauliečiai išsyk pasakė šeimininkui, kad jis pardavinėja vogtą dviratį. Pirkėjai parodė, kad numeris ant dviračio rėmo ir dokumentų – sutampa.

Savo dviratį atpažinusi pora paskambino ir iškvietė policijos pareigūnus.

Policininkai iš garažo išsivežė ne tik antrankiais surakintą šeimininką, bet ir 10 rastų dviračių.

Anksčiau neteistas 30-metis šiaulietis apklausiamas pareiškė, kad visus dešimt dviračių pirko sau. O juos neva rado naršydamas skelbimus.

Šiauliečiui pareikšti įtarimai dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo. Už šį nusikaltimą gresia bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.