Medikų pagalbos prireikė ir mažamečiui trenkusiam varėniškiui

Naktį trečią valandą į vieną Varėnos daugiabutį bendruoju pagalbos telefonu buvo iškviesti policininkai ir greitoji medicinos pagalba.

Po abiejų apžiūros ligoninėje šešiametis buvo išleistas gydytis namo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Po abiejų apžiūros ligoninėje šešiametis buvo išleistas gydytis namo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Feb 17, 2016, 5:48 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 6:24 PM

Jie atskubėjo gavę pranešimą, kad prieš šešerių metų berniuką smurtavo jo trisdešimtmetės motinos sugyventinis – nustatytas 2,45 promilės girtumas.

Vaikui buvo sumuštas veidas, todėl nuspręsta vežti jį į ligoninės priėmimo skyrių. Bet greitosios pagalbos medikai pamatė, kad pagalbos reikia ir prieš mažametį smurtavusiam keturiasdešimt septynerių vyrui, nes jo veidas taip pat buvo sužalotas.

Po abiejų apžiūros ligoninėje šešiametis buvo išleistas gydytis namo, o jį nuskriaudęs vyras atvežtas į policijos komisariatą.

Apklausos metu jis neneigė delnu šėręs berniukui per burną ir labai gailėjosi taip pasielgęs, nes nesusitvardė paties mažylio išvestas iš kantrybės.

Varėniškis teigė, kad apie trečią valandą nusprendė eiti miegoti ir kažkodėl sugalvojo atsigulti į berniuko lovą. Kai atėjęs vaikas tai pamatė, liepė išlipti ir kelis kartus šlepete trenkė į veidą, nors buvo prašomas liautis.

Tuomet nebeapsikentę neblaivus mamos sugyventinis išlipo iš lovos ir delnu sudavė jam į veidą.

Smurtavusiam varėniškiui uždrausta artintis prie vaiko ir liepta išsikelti iš buto į Matuizų kaimą, kur yra deklaravęs savo gyvenamąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.